Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kerst-feestwinkel.nl

4% korting bij Kerst-feestwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kerst-feestwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

De Kerst feestwinkel heeft alles voor Kerstmis. In deze winkel kan men kerstversiering, kerstverlichting, kerstkostuums en kerstkado’s bestellen met snelle levering uit voorraad.

USP’s
- Ruim assortiment, snelle levering, alle artikelen op voorraad
- Onderdeel van professionele organisatie met inmiddels ruim 40 online winkels
- Aangesloten bij stichting Thuiswinkel Waarborg


Specificatie korting bij Kerst-feestwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Kerst-feestwinkel.nl

De vermelde korting bij Kerst-feestwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kerst-feestwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kerst-feestwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kerst-feestwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kerst-feestwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.