Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Keukenmarkt-Nederland.nl

4.5% korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Keukenmarkt-nederland.nl heeft alles voor in de keuken! Keukenmarkt-nederland.nl is toonaangevend op het gebied van keukenaccessoires. Bij Keukenmarkt-nederland.nl vindt u alle topmerken tegen de allerscherpste prijzen. Merken zoals o.a. Grohe, Damixa, Reginox, Mizzo, Franke, Blanco en KWC zijn allemaal in het assortiment terug te vinden. Van afvalemmers en spoelbakken tot quookers en keukenkranen.

Bij Keukenmarkt-nederland.nl kan betaald worden middels iDeal, Mistercash, Creditcard, PayPal en met overboeking per bank. Bij bestellingen boven de 250 euro is de levering gratis. Wekelijks biedt Keukenmarkt-nederland.nl klanten hele mooie aanbiedingen aan.


Specificatie korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl


Mizzo Voordeelsets: 4%
Productgroep A: 1.5%
Productgroep B: 3.15%
Productgroep C: 4.5%
Productgroep D: 4.5%
Productgroep E: 4.5%
Productgroep F: 4.5%

Belangrijke informatie over korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl

De vermelde korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Keukenmarkt-Nederland.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Keukenmarkt-Nederland.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Keukenmarkt-Nederland.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.