Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kidsroom.de

1.05% korting bij Kidsroom.de

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kidsroom.de en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Kidsroom vind je alles voor baby's en kinderen. Er is een assortiment van meer dan 7.500 producten die online besteld kunnen worden. Je vindt er bijvoorbeeld kinderwagens, babykleding, kinderkleding, kinderstoelen, babybedjes, babyspeeltjes, veiligheidsitems en nog zoveel meer.


Belangrijke informatie over korting bij Kidsroom.de

De vermelde korting bij Kidsroom.de is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kidsroom.de gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kidsroom.de. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kidsroom.de. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kidsroom.de in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.