Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kidzunderwear.nl

4% korting bij Kidzunderwear.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kidzunderwear.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

KidzUnderwear.nl is dé webwinkel in leuk ondergoed, nachtmode en badmode voor kinderen.
Kidzunderwear.nl heeft voor kinderen basis en trendy kinderondergoed. Op de site ziet men hoe alles gecombineerd kan worden met elkaar en er zijn ook veel setjes te verkrijgen, zowel voor meisjes als voor de jongens. Voor de jongens ook stoere longshorts en voor de meisjes ook veel topjes en behaatjes.

Nachtmode voor de kinderen is er volop van Schiesser, Ten Cate, Sanetta, Bengh, i-Dare en Björn Borg. Van Björn Borg zijn er vele prints pyjamabroeken met basisshirtjes en van Schiesser klassieke pyjama’s en voor de meisjes ook pyjama’s of nachtjaponnen. Voor de zomer ook shortama’s. Badmode voor kinderen is er van Diesel, Ten Cate, Schiesser, Sanetta, Muchachomalo en 69Slam. Zowel voor jongens als voor meisjes boardshorts. Voor ondergoed, badmode en nachtmode tot en met maat 176 is het bij KidzUnderwear.nl makkelijk en leuk shoppen.

Merken
Diesel, Ten Cate, Muchachomalo, Schiesser, i-Dare, Björn Borg, Calvin Klein, Sanetta, Steiff, 69Slam, Bengh en meer.
KidzUnderwear maakt van ondermode bovenmode!


Specificatie korting bij Kidzunderwear.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Kidzunderwear.nl

De vermelde korting bij Kidzunderwear.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kidzunderwear.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kidzunderwear.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kidzunderwear.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kidzunderwear.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.