Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kinder-produkten.nl

3% korting bij Kinder-produkten.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kinder-produkten.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Al enkele jaren liepen wij (de oprichters van Kinder-Produkten.nl) rond met het idee dat het ook anders kon. Met de eigen ervaring van het ouderschap weten we uit eerste hand wat er komt kijken bij het grootbrengen van kinderen, zowel qua verzorging als qua veiligheid van de kleintjes en niet meer zo kleintjes. Of het nu gaat om accessoires, verzorgingsproducten, kinderkleding of producten voor de bescherming van de kinderen, ze zijn niet allemaal gemakkelijk te vinden op het internet en zeker niet gemakkelijk te kopen.

De stap is genomen en we hebben de webshop Kinder-Produkten.nl opgericht. Wij willen ons inspannen om een klein beetje gemak en veiligheid aan het leven van ouders toe te voegen.

Assortiment
Het assortiment is zeer exclusief verkrijgbaar in Nederland en kent weinig concurrentie. Dankzij een directe relatie met de leverancier kunnen producten snel en eenvoudig besteld worden en indien een product niet op voorraad is dan kan deze spoedig bijbesteld worden. Daarnaast kunnen we klanten met vragen perfect helpen omdat we de producten zelf ook gebruiken met onze eigen kinderen.

Betaalmogelijkheden
iDEAL, PayPal, Bank overschrijving

Verzendkosten
Bezorging via PostNL
Nederland: € 6,75
België: € 9,75
Gratis vanaf € 100,-


Specificatie korting bij Kinder-produkten.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Kinder-produkten.nl

De vermelde korting bij Kinder-produkten.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kinder-produkten.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kinder-produkten.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kinder-produkten.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kinder-produkten.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.