Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kinderbeddengoed.com

5% korting bij Kinderbeddengoed.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kinderbeddengoed.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op kinderbeddengoed.com is een grote collectie beddengoed voor kinderen online te bestellen. Het assortiment bestaat uit verschillende leveranciers, zoals Beddinghouse Kids, Bink Bedding, Disney en Hiccups for kids. De dekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in allerlei prints, van bekende Disney films tot vrolijke stippen patroontjes. Dekbedovertrekken van Cars zijn erg populair. Bestellingen die op werkdagen voor 17:30 zijn besteld en op voorraad zijn, worden dezelfde dag nog verzonden.


Specificatie korting bij Kinderbeddengoed.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Kinderbeddengoed.com

De vermelde korting bij Kinderbeddengoed.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kinderbeddengoed.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kinderbeddengoed.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kinderbeddengoed.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kinderbeddengoed.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.