Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Klara.nl

7.5% korting bij Klara.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Klara.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Klara.nl is actief sinds 2004 en heeft de afgelopen jaren een breed assortiment opgebouwd van ruim 1600 erotische producten waarvan Klara.nl zelf de voorraad beheerd.

Voordelen Klara.nl:
• Iedere klant ontvangen een gratis magazine mét erotische DVD;
• Levering binnen 2 tot 3 werkdagen d.m.v. Selektvracht of PostNL;
• Geen verzendkosten bij besteding van € 75,- of meer;
• Aanbiedingen en opruiming categorieën met oplopend kortingen tot 70%!.


Specificatie korting bij Klara.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Klara.nl

De vermelde korting bij Klara.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Klara.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Klara.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Klara.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Klara.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.