Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

KluizenWinkel.com

5% korting bij KluizenWinkel.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij KluizenWinkel.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

KluizenWinkel.com is de online dedicated shop voor Rottner-Tresor Nederland. Rottner-Tresor is een Oostenrijkse onderneming die nog steeds het eigendom is van de oprichters van de firma, de familie Rottner. Opgericht in 1971 en ondertussen uitgegroeid tot een Europese speler van formaat op het gebied van veiligheid.

De onderneming onderscheidt zich niet alleen vanwege het uitgebreide assortiment, maar ook vanwege de vele innovaties en ontwikkelingen in het assortiment. KluizenWinkel.com biedt dan ook het hele assortiment van Rottner-Tresor aan waaronder: Brand- en braakwerende kluizen, brievenbussen, autokluizen, documentkasten, documentkoffers, geldkisten, kluisdeuren, noodsleutelkasten, sleutelkasten, sleutelkluizen, geldtesters en wapenkluizen.


Specificatie korting bij KluizenWinkel.com


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij KluizenWinkel.com

De vermelde korting bij KluizenWinkel.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van KluizenWinkel.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij KluizenWinkel.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij KluizenWinkel.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij KluizenWinkel.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.