Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Knuffelkado.nl

3% korting bij Knuffelkado.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Knuffelkado.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Knuffelkado.nl is gespecialiseerd in het versturen van pluche dieren door Nederland.

In samenwerking met de grootste importeurs van Nederland heeft Knuffelkado.nl een sterk assortiment uitgezocht. De nadruk ligt hierbij niet op een breed assortiment maar juist op een beperkte collectie top knuffels die een hoge omloopsnelheid hebben.

In de webwinkel van Knuffelkado.nl kan men gemakkelijk en snel pluche dieren bestellen van onder andere de Anna pluche collectie en het Wereld Natuur fonds. Het betalen kan veilig en vertrouwd via Ideal, credit card of op rekening. Steeds meer bedrijven en particulieren zien het gemak van bestellen op Knuffelkado.nl .

Knuffelkado.nl staat garant voor een snelle levering in Nederland.


Specificatie korting bij Knuffelkado.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Knuffelkado.nl

De vermelde korting bij Knuffelkado.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Knuffelkado.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Knuffelkado.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Knuffelkado.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Knuffelkado.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.