Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Knuffelparadijs.nl

4% korting bij Knuffelparadijs.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Knuffelparadijs.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij ons kunnen bezoekers makkelijk en snel mooie knuffels kopen. Omdat we meer dan 1000 verschillende soorten hebben weet men ons snel te vinden. De keuze is gigantisch, voor ieder wat wils, van lieve beertjes tot dolfijnen.

Wij werken wij volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen wij voor een snelle levering, lage verzendkosten, een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Knuffelparadijs.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Knuffelparadijs.nl

De vermelde korting bij Knuffelparadijs.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Knuffelparadijs.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Knuffelparadijs.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Knuffelparadijs.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Knuffelparadijs.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.