Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Koeltassenwinkel.nl

4% korting bij Koeltassenwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Koeltassenwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Koeltassenwinkel.nl verkoopt een groot assortiment koeltassen in diverse maten en kleuren. Alle koeltassen zijn snel leverbaar en zeer voordelig geprijsd. Naast koeltassen kunt u in deze winkel ook terecht voor andere zomerartikelen zoals: windschermen, strandspeelgoed, opblaasartikelen en zomerkledingaccessoires.


Specificatie korting bij Koeltassenwinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Koeltassenwinkel.nl

De vermelde korting bij Koeltassenwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Koeltassenwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Koeltassenwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Koeltassenwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Koeltassenwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.