Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Kunstspiegel.nl

5% korting bij Kunstspiegel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Kunstspiegel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Kunstspiegel.nl is gespecialiseerd in het online verkopen van alle soorten houten lijsten en spiegels. Deze worden in de lijstenfabriek van Kunstspiegel.nl (in Nederland) op maat gemaakt worden. Met meer dan 200 spiegels en lijsten heeft Kunstspiegel.nl het grootste assortiment in Nederland. Het is zelfs mogelijk om uw kunstwerk thuis in te laten lijsten met de inlijst‐service. Kunstspiegel.nl werkt ook samen met kunstenaars en fotografen om unieke en betaalbare kunst aan te bieden, van € 50,- tot € 500,-. Alles wordt binnen 5 werkdagen geleverd en de kunstwerken komen met een certificaat van echtheid en de biografie van de kunstenaar.


Specificatie korting bij Kunstspiegel.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Kunstspiegel.nl

De vermelde korting bij Kunstspiegel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Kunstspiegel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Kunstspiegel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Kunstspiegel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Kunstspiegel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.