Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

L-carnitine.nl

4% korting bij L-carnitine.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij L-carnitine.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

L-carnitine supplementen zijn sterk in opkomst in Nederland en Belgie en L-carnitine.nl is een toonaangevende webshop op het gebied van L-carnitine. Carnitine is een speciaal aminozuur dat een essentiële rol speelt in de vetstofwisseling, vetten kunnen pas worden verbrand als ze in aanraking zijn gekomen met carnitine. L-carnitine is de synthetische vorm van carnitine, die als supplement kunnen worden ingenomen.

De webshop van L-carnitine.nl heeft als enige in Nederland een compleet assortiment L-carnitine supplementen in de vorm van capsules, bars, drinks en zelfs bruissachets. Het assortiment wordt nog regelmatig aangevuld met relevante andere supplementen, zoals stackers en L-arginine.


Specificatie korting bij L-carnitine.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij L-carnitine.nl

De vermelde korting bij L-carnitine.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van L-carnitine.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij L-carnitine.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij L-carnitine.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij L-carnitine.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.