Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

La Porta Vacanze

€22.75 korting bij La Porta Vacanze

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij La Porta Vacanze en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

La Porta Vacanze is de specialist voor het huren van luxe Italiaanse villa's, mooie vakantiehuizen, appartementen, landhuizen en vakantiewoningen in Italië: Toscane, Umbrie, Lago Maggiore, Lazio en Sicilië. Het aanbod is zeer divers, van comfortabel tot zeer luxe, en is altijd van hoge kwaliteit. Elke villa en vakantiehuis is door La Porta Vacanze zelf bezocht. Om extra zekerheid te bieden is La Porta Vacanze aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR).


Specificatie korting bij La Porta Vacanze


Algemeen: €22.75

Belangrijke informatie over korting bij La Porta Vacanze

De vermelde korting bij La Porta Vacanze is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van La Porta Vacanze gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij La Porta Vacanze. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij La Porta Vacanze. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij La Porta Vacanze in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.