Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

LaScarpa.nl

4.5% korting bij LaScarpa.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij LaScarpa.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

La Scarpa, ‘de schoen’ in het Italiaans. En mooie schoenen hebben ze! Van zakelijk chique tot vrouwelijk stoer en van basic tot hip.
LaScarpa.nl volgt trends op de voet, altijd modieus en toch net even iets anders.
LaScarpa.nl heeft een brede overzichtelijke collectie aan dames-, herenschoenen en tassen in het midden tot hoge segment, afgestemd op een doelgroep met een leeftijd tussen de 25 en 60 jaar. De collectie wordt gedurende de seizoenen regelmatig aangevuld met nieuwe modellen.
De webshop heeft een eigen herkenbare uitstraling. Ze besteden veel zorg aan het Lookbook waarin ieder seizoen met enige regelmaat nieuwe styling tips te zien zijn.

LaScarpa.nl staat voor hoogwaardige en kwalitatief goede schoenen met een goede pasvorm. De collectie is modieus met populaire en toonaangevende merken waaronder Sendra, Shabbies Amsterdam, Fred de la Bretoniere, Mjus, Blackstone, Magnanni, Giorgio en Floris van Bommel. Maar zij zijn ook altijd op zoek naar minder bekende merken met een eigentijdse uitstraling zoals Miz Mooz, Fly London en Méliné.


Specificatie korting bij LaScarpa.nl


Algemeen: 4.5%
Sale: 4%

Belangrijke informatie over korting bij LaScarpa.nl

De vermelde korting bij LaScarpa.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van LaScarpa.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij LaScarpa.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij LaScarpa.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij LaScarpa.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.