Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lab21.nl

€15.00 korting bij Lab21.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lab21.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

LAB21 (www.lab21.nl) is een retailketen met de focus op binnen- en buitenvloeren. Met 6 fysieke winkels en 2 centrale magazijnen wordt de markt in Nederland bediend. In de afgelopen 3 jaar hebben al meer dan 12.000 klanten hun droomvloer bij LAB21 gekocht. Bij LAB21 betaalt de klant slechts 30% tot 50% van de normale winkelprijzen! Bovendien kan de klant kiezen uit een gigantisch assortiment van 1400 vloeren.LAB21 is dominant aanwezig bij Google via een non-stop Adwords campaign. Hierdoor is de awareness bij de relevante doelgroep zeer hoog. Wij verwachten dan ook een quick-win voor onze affiliatie partners via deze campagne.
PVC vloeren zijn nu erg hot. Dit komt door de aanzienlijke voordelen van PVC vloeren t.o.v. laminaatvloeren. Consumenten stappen momenteel massaal over naar PVC vloeren. LAB21 biedt via deze campagne PVC vloeren aan vanaf € 7,95 per m2 en meer dan 300 soorten en 40 top aanbiedingen.


Specificatie korting bij Lab21.nl


Algemeen: €15.00

Belangrijke informatie over korting bij Lab21.nl

De vermelde korting bij Lab21.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lab21.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lab21.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lab21.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lab21.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.