Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lacasita.com

€10.00 korting bij Lacasita.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lacasita.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lacasita.nl is gespecialiseerd in het aanbieden van vakantiehuizen in Zuid Spanje. Op de site van Lacasita.nl vindt men een compleet aanbod van Traditioneel Spaanse Finca's met luxe bungalows vlakbij Malaga, elk met een prive-zwembad om de nodige verkoeling in het mediterrane klimaat te bieden. Er kan op een eenvoudige en effeciente wijze een huis geselecteerd en gereserveerd worden.

Het Product
Vakantie huizen in Spanje rondom Malaga.


Specificatie korting bij Lacasita.com


Algemeen: €10.00

Belangrijke informatie over korting bij Lacasita.com

De vermelde korting bij Lacasita.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lacasita.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lacasita.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lacasita.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lacasita.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.