Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lacouronneducomte.nl

3% korting bij Lacouronneducomte.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lacouronneducomte.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Van Italiaans design tot klassiek, het ruime assortiment luxe schrijfwaren, lederwaren en accessoires van La Couronne du Comte biedt voor ieder wat wils. La Couronne du Comte behoort met het online assortiment schrijfwaren tot de grootste online aanbieders in de Benelux.

De aangeboden merken behoren stuk voor stuk tot de top in de wereld. Zo is La Couronne du Comte officieel dealer van Graf von Faber-Castell, Waterman, Samsonite, Cross, Castelijn & Beerens, Delta en nog vele andere kwaliteitsmerken en wordt er doorlopend gekeken naar uitbreiding van het aanbod met nieuwe, hoogwaardige producten.

Service, betrouwbaarheid en klantvriendelijkheid zijn de belangrijkste pijlers bij La Couronne du Comte. Alle aankopen worden kosteloos standaard voorzien van een luxe cadeauverpakking.
Naast de 24-uurs bereikbaarheid van de online winkel zijn ook de telefonische bereikbaarheidstijden zeer ruim: 8.00 uur tot 20.00 uur van maandag tot en met zaterdag. La Couronne du Comte is aangesloten bij onafhankelijke keurmerkorganisaties en accepteert diverse betaalmethoden (Creditcards, Paypal, iDEAL en bankoverboeking via online bestellingen). Tevens wordt de mogelijkheid geboden bestellingen op afspraak af te halen, waarbij naast de eerder genoemde betaalmethoden ook gebruik kan worden gemaakt van PIN of een contante betaling.


Specificatie korting bij Lacouronneducomte.nl


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Lacouronneducomte.nl

De vermelde korting bij Lacouronneducomte.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lacouronneducomte.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lacouronneducomte.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lacouronneducomte.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lacouronneducomte.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.