Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lampenlicht.nl

2.5% korting bij Lampenlicht.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lampenlicht.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Waarom Lampenlicht.nl?

• Ongekend grote collectie verlichting
• Gratis thuisbezorgd
• Binnen 14 dagen retour
• 2 jaar garantie
• gegarandeerde prijs


Specificatie korting bij Lampenlicht.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lampenlicht.nl

De vermelde korting bij Lampenlicht.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lampenlicht.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lampenlicht.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lampenlicht.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lampenlicht.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.