Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lampentoppers.nl

3.5% korting bij Lampentoppers.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lampentoppers.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lampentoppers.nl is een online webshop voor al uw lampen en verlichting. In de webshop vindt u een groot, gevarieerd en actueel assortiment lampen van vele top merken. Het assortiment wordt zorgvuldig geselecteerd door de enthousiaste verlichtingspecialisten. Naast een uitgebreid assortiment en de altijd scherpe prijzen biedt Lampentoppers.nl altijd 1 jaar garantie, bezorgen zij gratis boven de € 50,-, kunt u veilig betalen via IDEAL en is er een niet goed geld terug regeling.


Specificatie korting bij Lampentoppers.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lampentoppers.nl

De vermelde korting bij Lampentoppers.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lampentoppers.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lampentoppers.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lampentoppers.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lampentoppers.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.