Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lamponline.nl

3.13% korting bij Lamponline.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lamponline.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lamponline.nl, online verlichting kopen was nog nooit zo eenvoudig. Door groot in te kopen bij Nederlandse leveranciers en rechtstreeks bij Italiaanse en Chinese fabrieken, kan Lamponline.nl zeer goedkoop de verlichting leveren. Lamponline.nl streeft erna om de nieuwste trends van nationale en internationale beurzen altijd het eerste op de site te hebben. Mocht u
niet tevreden zijn over uw aankoop, dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren. Uiteraard heeft u minimaal 1 jaar garantie op uw aankoop.

Lamponline is de internet site van Lichtplaza megastores in Almere en Zaandam (www.lichtplaza.nl). Lamponline is dealer van vele gerenommeerde verlichtingsmerken en naast verlichting kunt u ook terecht voor kleinmeubelen, kapstokken en klokken.


Specificatie korting bij Lamponline.nl


Algemeen: 3.13%

Belangrijke informatie over korting bij Lamponline.nl

De vermelde korting bij Lamponline.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lamponline.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lamponline.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lamponline.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lamponline.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.