Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lanaformwinkel.nl

11.5% korting bij Lanaformwinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lanaformwinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lanaformwinkel.nl is de webshop van de officiële importeur van het bekende wellnessmerk Lanaform. Lanaform is al bijna 40 jaar bekend van de afslankbroeken en afslanksandalen en staat garant voor moderne en innovatieve wellness producten. Of de consument nu op zoek is naar een Jacuzzi of naar een gezichtsauna, met een assortiment van 350 artikelen heeft lanaforwinkel.nl voor ieder wat wils. Lanaformwinkel.nl heeft alles op voorraad en levert binnen 24-48 uur. Daarnaast heeft Lanaformwinkel.nl een gratis retour- en omruilservice en is telefonisch bereikbaar op werkdagen tussen 08.00 uur en 18.00 uur.


Specificatie korting bij Lanaformwinkel.nl


Algemeen: 11.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lanaformwinkel.nl

De vermelde korting bij Lanaformwinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lanaformwinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lanaformwinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lanaformwinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lanaformwinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.