Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Landenversiering.nl

4% korting bij Landenversiering.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Landenversiering.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Landenversiering.nl, de online winkel op het gebied van landenvlaggen en -versiering. Deze winkel verkoopt artikelen van vrijwel alle landen van de wereld.

Heeft u feestartikelen, versiering, decoratie of vlaggen nodig van een bepaald land? In deze winkel kunt u vlaggen, zwaaivlaggen, slingers, ballonnen, serpentine en kleding bestellen van bijna alle landen. Leuk voor een thema feest of voor het aanmoedigen uw land tijdens een internationale wedstrijd. Natuurlijk verkoopt deze winkel ook een groot assortiment oranje versiering en feestartikelen.

Wij werken volgens de regels van de “Thuiswinkel Waarborg” en zorgen voor een snelle levering, lage verzendkosten en een professionele klantenservice.


Specificatie korting bij Landenversiering.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Landenversiering.nl

De vermelde korting bij Landenversiering.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Landenversiering.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Landenversiering.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Landenversiering.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Landenversiering.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.