Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Legpuzzelstore.nl

1.5% korting bij Legpuzzelstore.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Legpuzzelstore.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Legpuzzelstore.nl hebben bezoekers ruime keuze uit honderden verschillende puzzels met verschillende leuke thema's en moeilijkheidsgraden. Naast kinderpuzzels en traditionele puzzels heeft Legpuzzelstore.nl ook de populaire Wasgij puzzels aan. Voor de echte fanatiekelingen zijn er 4D puzzels en handige accessoires zoals puzzelkleden en puzzellijm.

Voordelen Legpuzzelstore.nl:
• Gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg;
• Veilig en eenvoudig betalen met iDEAL;
• Achteraf betalen met met acceptgiro;
• Volg de bestelling via PostNL;
• 14 dagen afkoelingsperiode;
• Servicepoint gratis afhalen in Soest.


Specificatie korting bij Legpuzzelstore.nl


Algemeen: 1.5%

Belangrijke informatie over korting bij Legpuzzelstore.nl

De vermelde korting bij Legpuzzelstore.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Legpuzzelstore.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Legpuzzelstore.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Legpuzzelstore.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Legpuzzelstore.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.