Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lensbestel.nl

4% korting bij Lensbestel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lensbestel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lensbestel.nl is dé webwinkel voor contactlenzen en lenzenvloeistof voor een veel lagere prijs (tot 70% goedkoper) dan bij traditionele opticiens. Bezoekers vinden bij Lensbestel.nl exact dezelfde producten en merken als bij de opticien. Lensbestel.nl verkoopt lenzen van internationaal erkende producenten

Daarnaast bewijst Lensbestel.nl dagelijks dat lenzen niet duur hoeven te zijn en dat dit goed samengaat met een snelle en betrouwbare levering. Op verzoek van klanten heeft Lensbestel.nl tevens een bron van informatie die het leven van een lenzendrager een stuk gemakkelijker maakt.

1. Originele merken
LensBestel.nl verkoopt 100% originele merken en producten. De lenzen die bezoekers bij de opticien kopen zijn exact dezelfde lenzen als in de Lensbestel.nl webshop.

2. Scherp geprijsd
Lensbestel.nl wil de kosten laag houden en dit merkt u direct in uw portemonnee. Bezoekers besparen tot wel 70% op dezelfde contactlenzen die ze gewend zijn van de opticien.

3. Betrouwbare service
De klantenservice van Lensbestel.nl is goed telefonisch bereikbaar voor het stellen van vragen. Daarnaast bevat de website veel nuttige achtergrond informatie voor lensdragers.

4. Snelle levering
De meeste contactlenzen en vloeistoffen zijn op voorraad en kunnen binnen 3 werkdagen geleverd worden.


Specificatie korting bij Lensbestel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Lensbestel.nl

De vermelde korting bij Lensbestel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lensbestel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lensbestel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lensbestel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lensbestel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.