Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lenseo.com

3.5% korting bij Lenseo.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lenseo.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lenseo.com, vervang uw lenzen met een gerust hart

Lenseo.com is een Europese leider in de vernieuwing van contactlenzen en onderhoudsproducten. Tot 70% goedkoper dan een traditionele opticien, levering van gemiddeld 3 dagen in België en 100% gratis verzending.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Lenseo.com, renouvelez vos lentilles l'esprit tranquille

Lenseo.com est l'un des leader européen du renouvellement de lentilles de contact et produits d'entretiens. Jusqu'à 70% moins cher qu'un opticien traditionnel, livraison en moyenne en 3 jours en Belgique, et livraison 100% gratuite.


Belangrijke informatie over korting bij Lenseo.com

De vermelde korting bij Lenseo.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lenseo.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lenseo.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lenseo.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lenseo.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.