Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lensway.nl

4% korting bij Lensway.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lensway.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

LensWay.nl is de nummer 1 in online -contactlenzen. We leveren alle topmerken contactlenzen tot wel 50% goedkoper dan de prijs die u betaalt bij een opticien of oogarts. LensWay.nl berekent verder geen verzendkosten, geen administratiekosten en biedt via zijn netwerk van Eye Wish filalen tevens een contactlenscontrole aan.

U kunt ongeveer € 50 tot € 200 per jaar besparen door te bestellen via www.LensWay.nl.

Voordelen LensWay.nl:

• LensWay.nl marktleider in online contactlenzen
• alle topmerken contactlenzen uitvoorraad leverbaar
• lid van Thuiswinkelwaarborg
• Eye Wish verricht oogcontrole voor LensWay.nl


Specificatie korting bij Lensway.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Lensway.nl

De vermelde korting bij Lensway.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lensway.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lensway.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lensway.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lensway.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.