Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Libémavakantieparken.be

1.5% korting bij Libémavakantieparken.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Libémavakantieparken.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Als één van de grootste leisure-concerns van Nederland ontvangt Libéma jaarlijks meer dan 5,1 miljoen gasten. De organisatie bestaat uit drie divisies; Attractieparken, Vakantieparken en Beurzen & Evenementen. Libéma biedt een schat aan mogelijkheden voor het hele gezin, maar ook voor de zakelijke markt. Daarnaast organiseert Libéma jaarlijks diverse vakbeurzen en grote publieksevenementen.

Libéma is onder meer eigenaar van Safaripark Beekse Bergen, Libéma Vakantieparken en Brabanthallen 's-Hertogenbosch.


Belangrijke informatie over korting bij Libémavakantieparken.be

De vermelde korting bij Libémavakantieparken.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Libémavakantieparken.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Libémavakantieparken.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Libémavakantieparken.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Libémavakantieparken.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.