Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Licht-actie.nl

3.5% korting bij Licht-actie.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Licht-actie.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Licht-actie.nl biedt een enorm assortiment aan Philips lampen aan. Denk hierbij aan LED lampen, TL lampen, compacte gasontladingslampen, spaarlampen en halogeenlampen. Al deze Philips lampen worden tegen de laagste prijs aangeboden!


Specificatie korting bij Licht-actie.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Licht-actie.nl

De vermelde korting bij Licht-actie.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Licht-actie.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Licht-actie.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Licht-actie.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Licht-actie.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.