Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lichtbehandeling.nl

3.5% korting bij Lichtbehandeling.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lichtbehandeling.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Licht is helend en verzorgend. Voor veel kwalen is lichttherapie de oplossing, denk hierbij aan een herfstdip, winterdepressie, psoriasis, acne, spierpijn en jetlag. Lichttherapie is een behandeling waarbij de gebruiker wordt blootgesteld aan intensief licht. Lichtbehandeling.nl is de webshop waar voor iedere kwaal een lamp te vinden is. Lichttherapie is uiterst doeltreffend en volkomen veilig: geen gebruik van UV en Infrarood dus ook veilig voor de huid.
Lichttherapielampen worden in veel gevallen vergoed door de ziektekostenverzekering (met een verwijsbrief van de huisarts of medisch specialist).

Lichtbehandeling.nl vindt het belangrijk om geen valse verwachtingen te wekken: licht is niet de ultieme genezer die in alle gevallen de aandoening of kwaal geneest. Maar licht kan, mits goed gebruikt, voor verlichting en verbetering zorgen.

Lichttherapielampen worden vooral gekocht om seizoensgebonden depressies aan te pakken. In Nederland zijn tussen 955.000 – 1.285.000 personen die in meer of mindere mate last hebben van seizoensgebonden depressie. Voorbeelden daarvan zijn de winterdepressie en de herfstdip. Klachten gaan vaak over prikkelbaarheid, gebrek aan energie en overmatige slaperigheid. Als de dagen langer worden, verdwijnen de klachten om vervolgens in de herfst weer terug te komen.

De volgende lichttherapielampen zijn populair:
• Lanaform Genial Light: Prijs: € 89,-. Lichtsterkte van 10.000 lux;
• Lanaform Lumino Plus: Prijs € 139,-. Lanaform Lumino Plus heeft met 14.000 de hoogste lichtopbrengst als lichttherapielamp;
• Impulsion Daylight: Prijs: € 89,90. Instapmodel: klein formaat waardoor de lamp makkelijk mee te nemen is.


Specificatie korting bij Lichtbehandeling.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lichtbehandeling.nl

De vermelde korting bij Lichtbehandeling.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lichtbehandeling.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lichtbehandeling.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lichtbehandeling.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lichtbehandeling.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.