Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Liesjeshoutenspeelgoed.nl

3.5% korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Liesjes Houten Speelgoed bestaat sinds september 2004 en is één van de meest toonaangevende en uitgebreide online houten speelgoedwinkels.

Liesjes Houten Speelgoed staat voor leuk, eerlijk, veilig, en natuurlijk speelgoed. Alles is van topkwaliteit. Het feit dat het speelgoed van Liesjes Houten speelgoed wordt gebruikt in vele kinderdagverblijven en kleuterscholen zegt genoeg! Naast houten speelgoed is er ook een zeer uitgebreid assortiment van andere soorten speelgoed zoals knuffels, meccano, lego, en nog veel meer.

Sterke punten van Liesjeshoutenspeelgoed.nl
- zeer scherpe prijzen
- breed assortiment
- eenvoudig bestellen
- veilig en degelijke producten
- goede en uitgebreide beschrijvingen
- 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie
- betrouwbare service


Specificatie korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl

De vermelde korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Liesjeshoutenspeelgoed.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Liesjeshoutenspeelgoed.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.