Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lifestyledeal.nl

3.5% korting bij Lifestyledeal.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lifestyledeal.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lifestyledeal.nl Is de dagaanbiedingensite van Nederland met elke dag de beste aanbieding op het gebied van wonen en lifestyle met altijd een gemiddelde korting van 30% tot 70%. Denk hierbij aan producten zoals: woondecoratie, meubelen, tuinartikelen of wellnessproducten.

Lifestyledeal.nl streeft er naar om elke dag de beste aanbieding te tonen op internet. Zo weet u zeker dat u de producten bij Lifestyledeal.nl voor de laagste prijs kunt kopen! Dankzij een groot netwerk van leveranciers in interieur, lifestyle en wellnessproducten is Lifestyledeal er zeker van om elke dag met een absolute topaanbieding te komen!

Levering
• Bij Lifestyledeal.nl zijn alle producten uit voorraad leverbaar en worden altijd binnen 10 werkdagen thuisbezorgd!
• Producten tot 30 kilo worden afgeleverd via PostNL.
• Wanneer de producten zwaarder zij dan 30 kilo, worden deze door onze eigen bezorgservice geleverd
• Op een door de klant zelf gekozen dag / dagdeel.


Specificatie korting bij Lifestyledeal.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lifestyledeal.nl

De vermelde korting bij Lifestyledeal.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lifestyledeal.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lifestyledeal.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lifestyledeal.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lifestyledeal.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.