Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lingeriebestellen.nl

7.5% korting bij Lingeriebestellen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lingeriebestellen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lingeriebestellen.nl is gespecialiseerd in lingerie, lak-kleding, leer en uitgaanskleding! Voor iedere smaak en gelegenheid hebben wij mooie producten in onze collectie.

LingerieBestellen behoort tot EDC Internet B.V., een bedrijf met enige jaren ervaring in de erotiek branche. Dagelijks levert EDC Internet erotische artikelen aan tientallen tevreden klanten. EDC Internet staat er om bekend dat ze discreet en snel werkt. De klant staat altijd centraal!

LingerieBestellen verzendt alle bestellingen gratis en discreet, waardoor klanten sneller bestellen!


Specificatie korting bij Lingeriebestellen.nl


Algemeen: 7.5%

Belangrijke informatie over korting bij Lingeriebestellen.nl

De vermelde korting bij Lingeriebestellen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lingeriebestellen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lingeriebestellen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lingeriebestellen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lingeriebestellen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.