Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lingerietje.nl

4% korting bij Lingerietje.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lingerietje.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lingerietje.nl is de specialist op het gebied van lingerie. In deze webwinkel vindt u lingerie van diverse merken die u ook direct online kunt bestellen.

U vindt bij Lingerietje.nl o.a.: Babydolls, Boxershorts, Sexy Jurkjes, Bikini, Sexy Kostuums, Kousen / Panty, BH Sets, Bodystockings, Jarretel Setjes, Sexy Topjes, Strings, Nachtkleding en Pruiken.


Specificatie korting bij Lingerietje.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Lingerietje.nl

De vermelde korting bij Lingerietje.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lingerietje.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lingerietje.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lingerietje.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lingerietje.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.