Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Londonshop.nl

2.75% korting bij Londonshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Londonshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Londonshop.nl is een snel groeiende webshop, gebaseerd op de succesvolle winkelformule van “London Mode”. De doelgroep is een jong en breed publiek die zich op het gebied van mode graag buiten de “gebaande paden” begeeft. Londonshop.nl is inhoudelijk dan ook niet te vergelijken met grote aanbieders als H&M of Zara. Wel biedt Londonhop.nl een uitgebreid assortiment aan kleding, schoenen en accessoires voor heren, dames en kinderen. De stijlen van Londonshop? Denk hierbij aan “trendy”, “stoer”, “eigenzinnig” en “streetwear”. Door de grote variëteit aan artikelen is Londonshop.nl daardoor niet in een vakje te plaatsen. Een groot deel van het kledingassortiment importeert Londonshop.nl exclusief uit Groot Brittannië en is verder in Nederland niet te koop. De kracht en aantrekkelijkheid van Londonshop.nl komt verder onder andere van merken als Vans, Converse, Dr. Martens, Obey, Supra, Etnies, DC, Eastpak en Dickies.Voordelen voor affiliates: • Hoge conversies;• Snelle levering;• Weinig retourzendingen.


Specificatie korting bij Londonshop.nl


Algemeen: 2.75%

Belangrijke informatie over korting bij Londonshop.nl

De vermelde korting bij Londonshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Londonshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Londonshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Londonshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Londonshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.