Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Lopesanhotels.com

3% korting bij Lopesanhotels.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Lopesanhotels.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Lopesanhotels.com biedt de beste hotels in het exclusieve resort gebied van Costa Meloneras, in het zuiden van Gran Canaria!

Met locaties liggende aan het strand van Maspalomas, zijn de hotels echte leiders op dit eiland qua hoge kwaliteit, met ook een opmerkelijk klimaat het hele jaar door.

Men biedt unieke inrichtingen met bijzondere architectuur en prachtige decoratie aan die zijn uitgerust met spa en voorzieningen voor thalassotherapie, vergaderzalen, gastronomische restaurants en ook de spectaculaire Lopesan Meloneras Golf, de eerste court op Gran Canaria waar u kunt spelen naast de Atlantische Oceaan.


Specificatie korting bij Lopesanhotels.com


Algemeen: 3%

Belangrijke informatie over korting bij Lopesanhotels.com

De vermelde korting bij Lopesanhotels.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Lopesanhotels.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Lopesanhotels.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Lopesanhotels.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Lopesanhotels.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.