Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Luilak.nl

3.5% korting bij Luilak.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Luilak.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Luilak.nl is dé webwinkel voor originele Zuid Amerikaanse hangmatten. Al meer dan 7 jaar reist Luilak.nl naar het zonnige zuiden om daar rechtstreeks bij de producent de mooiste hangmatten in te kopen. Eerlijke handel dus! Vanuit het kantoor in Zwolle zorgt Luilak.nl er voor dat uw bestelling 'origineel' verpakt binnen twee werkdagen bij u thuis wordt bezorgd.

Zo van Zuid Amerika, via Zwolle, bij u in de tuin. Of in de slaapkamer, woonkamer, studentenkamer, op uw balkon of waar u maar wilt genieten van uw Luilak.

Luilak; genieten, fun, lef, authentiek en eerlijke handel.


Specificatie korting bij Luilak.nl


Algemeen: 3.5%

Belangrijke informatie over korting bij Luilak.nl

De vermelde korting bij Luilak.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Luilak.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Luilak.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Luilak.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Luilak.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.