Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Mövenpick.com

2.5% korting bij Mövenpick.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Mövenpick.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Mövenpick.com is een internationale hotel keten met een Zwiterse achtergrond. Deze achtergrond is terug te vinden in de hotels met oog voor detail. Mövenpick.com verzekert klanten kwalitatieve overnachtingen met een persoonlijke 'touch' welke in lijn staat met de Zwitserse kwaliteit, in alles wat Mövenpick.com aanbiedt.


Specificatie korting bij Mövenpick.com


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Mövenpick.com

De vermelde korting bij Mövenpick.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Mövenpick.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Mövenpick.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Mövenpick.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Mövenpick.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.