Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Madisonshop.nl

5% korting bij Madisonshop.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Madisonshop.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Op de Madisonshop.nl is de gehele collectie van het bekende merk Madison online verkrijgbaar. Het Madison assortiment bestaat onder andere uit tuinkussens voor alle soorten tuinmeubels, parasols en accessoires, al deze producten zijn veelal uit voorraad leverbaar en verkrijgbaar in de door Madison zelf ontworpen dessins en kleuren. Bestellingen die op werkdagen voor 17:30 zijn geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden (mits op voorraad).


Specificatie korting bij Madisonshop.nl


Algemeen: 5%

Belangrijke informatie over korting bij Madisonshop.nl

De vermelde korting bij Madisonshop.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Madisonshop.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Madisonshop.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Madisonshop.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Madisonshop.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.