Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Magazinebon.nl

4% korting bij Magazinebon.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Magazinebon.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Magazine-bon.nl is een interactief magazine cadeau wat iedereen leuk vindt om te geven en te krijgen! Het is het makkelijkste geschenk voor iedere gelegenheid. De ontvanger van de magazinebon kan dan zelf online een keuze maken uit een breed assortiment van meer dan 1.200 verschillende losse magazines. Keuze uit tijdschriften voor haar, voor hem, reizen, jongeren, mode & interieur, muziek & film, gezondheid, computers, puzzels, sport, auto, erotiek en nog veel meer!

Makkelijker kan niet want bezoekers kunnen de magazinebon direct printen, per e-mail, SMS of per post versturen. Dit kan naar henzelf of rechtstreeks naar de ontvanger. De magazinebon kan ook worden voorzien van een persoonlijke boodschap wat het tot een uniek magazine cadeau maakt! Dus zeer geschikt als last-minute cadeau.

• Online inwisselbaar voor meer dan 1.200 verschillende tijdschriften;
• De magazinebon kun je direct printen, per e-mail, SMS of per post versturen;
• Keuze uit diverse luxe enveloppen en binnen 24 uur geleverd.
• In delen te besteden. Verkrijgbaar in de waarden van € 10,- tot € 100,-


Specificatie korting bij Magazinebon.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Magazinebon.nl

De vermelde korting bij Magazinebon.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Magazinebon.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Magazinebon.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Magazinebon.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Magazinebon.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.