Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Magentomonkey.nl

€50.00 korting bij Magentomonkey.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Magentomonkey.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Magento Monkey is onderdeel van Magic Websolutions en zijn gespecialiseerd in het leveren van high-end websites en Magento E-commerce webwinkels. De Magento webwinkels lopen al sinds 2008, het jaar waarin Magento zelf voor het eerst op de markt werd gebracht.

Magento E-commerce is de meest uitgebreide e-commerce software die er momenteel te krijgen is en bevat dan ook vele functies die andere e-commerce pakketten niet hebben. Magento E-commerce is het snelst groeiende E-commerce platform en wordt gebruikt door vele bedrijven, van kleine zelfstandigen tot aan de grootste multinationals.


Specificatie korting bij Magentomonkey.nl


Algemeen: €50.00

Belangrijke informatie over korting bij Magentomonkey.nl

De vermelde korting bij Magentomonkey.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Magentomonkey.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Magentomonkey.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Magentomonkey.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Magentomonkey.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.