Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Magnetronberen.nl

2.5% korting bij Magnetronberen.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Magnetronberen.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Magnetronberen.nl is de complete webshop met een ruim assortiment aan knuffels, nekwarmers en pantoffels welke uw bezoekers in de magnetron kunnen opwarmen voor een heerlijk warmte comfort.

Kinderen vinden deze veilige kruiken natuurlijk velen malen leuker dan die ouderwetse (veelal gevaarlijke) warmwaterkruik. Voor volwassenen zijn er de Medical Warmtekussens, Zachte Kruiken en Pantoffels voor zowel man als vrouw! Een origineel cadeau voor in elk seizoen!


Specificatie korting bij Magnetronberen.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Magnetronberen.nl

De vermelde korting bij Magnetronberen.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Magnetronberen.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Magnetronberen.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Magnetronberen.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Magnetronberen.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.