Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

MailMyDisc.com

17.5% korting bij MailMyDisc.com

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij MailMyDisc.com en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

DVD's of CD's ontvangen voor slechts 1 euro? Dat wil iedereen wel!

MailMyDisc is Nederlands grootste platform voor het ruilen van legale DVD's en CD's en binnenkort ook games. Dit is booming.

Na de gratis registratie kan iedereen zijn DVD- en CD-collectie invoeren en hierbij aangeven welke DVD's en CD's men wil ruilen tegen originele exemplaren van andere leden van MailMyDisc. Per ontvangen DVD en/of CD wordt slechts € 1,- betaald. Deze 1 euro is voor de MailMyDisc garantie. Als per post een DVD of CD kwijtraakt of een lid ontvangt een DVD of CD met schade of een illegale kopie dan stuurt MailMyDisc direct een ander exemplaar toe.

MailMyDisc in het kort:
U biedt een uniek product aan, er zijn nog geen concurrenten. Alleen bij MailMyDisc ruil je voor 1 euro eenvoudig, veilig, voordelig en legaal DVD's en CD's:
- Elke DVD en CD voor maar 1 euro
- Gratis aanmelden, geen abonnement, geen verplichtingen
- Veilig ruilen met 100% MailMyDisc-Garantie
- DVD's en CD's zolang houden als je wilt
- Dagelijks nieuwe items!

Doordat de DVD- en CD-collecties van de leden voor elkaar zichtbaar zijn vormt de MailMyDisc-community eigenlijk een soort 'Hyves' voor film- en muziekliefhebbers. Het initiatief van MailMyDisc is recent in het nieuws geweest bij o.a. NU.nl, NRC, TROS, Elsevier, PCM, Consumentenbond, Spits, Metro en vele andere.


Specificatie korting bij MailMyDisc.com


Algemeen: 17.5%

Belangrijke informatie over korting bij MailMyDisc.com

De vermelde korting bij MailMyDisc.com is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van MailMyDisc.com gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij MailMyDisc.com. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij MailMyDisc.com. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij MailMyDisc.com in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.