Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Mamzel.eu

2.75% korting bij Mamzel.eu

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Mamzel.eu en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Bij Mamzel vindt u een uitgebreid assortiment fijne hebbedingen. Producten die niet alleen nuttig zijn maar ook een verhaal vertellen. Hip maar niet clean. Wilt u op een leuke en snelle manier winkelen? Ontdek dan de webwinkel van Mamzel. Mamzel heeft alles op voorraad en kan dus snel uw bestelling bezorgen. U kan ook een homeparty organiseren als u samen met vriendinnen al die mooie dingen eens wilt besnuffelen. Niks zo gezellig als dat! Mamzel komt naar u toe en maakt een winkeltje van uw woonkamer.


Specificatie korting bij Mamzel.eu


Algemeen: 2.75%

Belangrijke informatie over korting bij Mamzel.eu

De vermelde korting bij Mamzel.eu is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Mamzel.eu gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Mamzel.eu. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Mamzel.eu. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Mamzel.eu in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.