Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Maskerswinkel.nl

4% korting bij Maskerswinkel.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Maskerswinkel.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Het grootste aanbod feest- en carnavalsmaskers online. Maskerswinkel.nl verkoopt maskers van vele beroemdheden, dieren, griezels en sierlijke oogmaskers. Maskerswinkel.nl is onderdeel van Fun en Feest Megastore, de grootste feestwinkel van Europa.

USP’s:
* onderdeel van de grootste en bekendste feestwinkel van Europa: de Fun en Feest Megastore
* het grootste aanbod maskers online, allemaal snel uit voorraad geleverd
* altijd lage verzendkosten


Specificatie korting bij Maskerswinkel.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Maskerswinkel.nl

De vermelde korting bij Maskerswinkel.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Maskerswinkel.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Maskerswinkel.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Maskerswinkel.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Maskerswinkel.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.