Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Matrascenter.nl

2.5% korting bij Matrascenter.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Matrascenter.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Matrascenter.nl is de specialist op het gebied van matrassen, topdekmatrassen en dekbedden. Door te kiezen voor een kleiner assortiment is Matrascenter.nl in staat om alle producten zeer snel te leveren. De gemiddelde levertijd bij Matrascenter.nl bedraagt 1 tot 2 werkdagen.


Specificatie korting bij Matrascenter.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Matrascenter.nl

De vermelde korting bij Matrascenter.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Matrascenter.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Matrascenter.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Matrascenter.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Matrascenter.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.