Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Maxshopping.nl

2.5% korting bij Maxshopping.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Maxshopping.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Wie op zoek is naar een aangename online winkelervaring, wordt in de duidelijke en no-nonsense webshop van Maxshopping.nl aangenaam verrast.

Maxshopping.nl is een Thuiswinkel Waarborg gecertificeerd online woonwarenhuis met duurzame consumentenproducten zoals bedden, verlichting, meubels en buitenspeelgoed.
Alle kwalitatief hoogwaardige artikelen worden tegen een uitstekende prijs en zonder afleverkosten bij de klant thuisbezorgd. Betalen gaat eenvoudig en sympathiek (zonder aanbetaling) middels veilig betalen vooraf via IDEAL of achteraf betalen met PIN of contant. Met een zicht- en omruilgarantie termijn van 14 dagen loopt de klant geen enkel risico want bestelde artikelen kunnen, binnen die termijn, altijd retour gestuurd of omgeruild worden.

De persoonlijke klantenservice van Maxshoppig.nl bestaat uit een klein team dat correct en bekwaam is en de gemaakte afspraken met de klant nakomt en is telefonisch bereikbaar op werkdagen van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur t/m 17:30 uur. Mailen of faxen kan uiteraard altijd.


Specificatie korting bij Maxshopping.nl


Algemeen: 2.5%

Belangrijke informatie over korting bij Maxshopping.nl

De vermelde korting bij Maxshopping.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Maxshopping.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Maxshopping.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Maxshopping.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Maxshopping.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.