Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Medhorses.nl

4% korting bij Medhorses.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Medhorses.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

MedHorses.nl is een ruitersport webshop met een groot assortiment en een ruime voorraad, hierdoor worden producten snel en uit voorraad geleverd. Door de duidelijke zoekfuncties op de website zijn producten eenvoudig te vinden en te bestellen.
MedHorses.nl hanteert de laagste prijs garantie. Mocht een consument het elders goedkoper vinden dan ontvangen zij het verschil retour.

Het assortiment van MedHorses.nl bestaat uit voedingssupplementen voor paarden, paardendekens, hoofdstellen, zadeldekjes, rijkleding, veiligheidshelmen en heeft een eigen zadelpasservice. Het assortiment is te omschrijven als compleet. Medhorses.nl heeft een SSL-certificaat en is aangesloten bij het thuiswinkelwaarborg.


Specificatie korting bij Medhorses.nl


Algemeen: 4%

Belangrijke informatie over korting bij Medhorses.nl

De vermelde korting bij Medhorses.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Medhorses.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Medhorses.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Medhorses.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Medhorses.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.