Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Medpets.be

5% korting bij Medpets.be

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Medpets.be en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Medpets.be: Voor de gezondheid van uw dier!

Medpets.be uw online dierenapotheek
Bestel dierenarts producten goedkoop online. Medpets.be is de grootste online dierenapotheek van Nederland waar u
diergeneesmiddelen, dieetvoer, voedingssupplementen en verzorgingsproducten voor uw hond, kat, paard en kleine huisdieren goedkoop online kunt bestellen.


Belangrijke informatie over korting bij Medpets.be

De vermelde korting bij Medpets.be is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Medpets.be gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Medpets.be. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Medpets.be. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Medpets.be in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.