Korting bij meer dan 1500 webwinkels

Schrijf je gratis in, ontvang €10,- welkombonus en winkel bij al jouw favoriete webwinkels met extra korting in 3 simpele stappen.

of klik hier om naar de website te gaan.


Mode met korting

Megagadgets.nl

3.75% korting bij Megagadgets.nl

 

Login of registreer om gebruik te maken van deze korting bij Megagadgets.nl en profiteer van onze cashback, kortingscodes en actiecodes.

Megagadgets is gespecialiseerd in de handel, distributie en marketing van de laatste en nieuwste gadgets en andere vernieuwende produkten. De hele wereld wordt afgereisd op zoek naar produkten met een twist, die je inspireren of gewoon leuk zijn. Gadgets zijn leuke hebbedingen om voor jezelf te kopen en natuurlijk om kado te geven.

De online winkel maakt deze produkten, die tot voor kort alleen nog in het buitenland verkrijgbaar waren, nu nog toegankelijker. Doordat je de produkten in eigen land bestelt is ook de levertijd van 1 tot 2 dagen, bij bestellen met creditcard, een geweldige vooruitgang.

De winkel is ingedeeld in 17 duidelijke categorien, zoals: naughty stuff, life style, golf accesoires, drinking games en r/c. Elke week worden er nieuwe produkten toegevoegd, waardoor de terugkerende bezoeker altijd weer iets nieuws te zien krijgt.

Aan het bestellen van de produkten of het inschrijven op de nieuwsbrief zijn ook vaak leuke wedstrijden verbonden, waarmee de leukste produkten of zelfs kaartjes voor concerten gewonnen kunnen worden.


Specificatie korting bij Megagadgets.nl


Algemeen: 3.75%

Belangrijke informatie over korting bij Megagadgets.nl

De vermelde korting bij Megagadgets.nl is een maximale korting en ontvang je alleen wanneer je via Kortingsplanet naar de website van Megagadgets.nl gaat. Het betreft dus een unieke korting die niet geldt voor consumenten die rechtstreeks bestellen bij Megagadgets.nl. Daarnaast mag je geen gebruik maken van kortingscodes van andere websites om in aanmerking te komen voor de korting bij Megagadgets.nl. Voor meer informatie over specifieke Kortingen per product kun je contact opnemen met de Kortingsplanet Klantenservice.

Je ontvangt de korting bij Megagadgets.nl in de vorm van cashback op jouw persoonlijke Kortingsplanet account. De opgebouwde korting kun je vanaf €25,- op verzoek laten overboeken naar een bank- of girorekening.